Velkommen
Traditionsrig producent af kulinariske værktøjer med over to århundreders erfaring, der kombinerer håndværksmæssig ekspertise med avanceret teknologi.
Du kan finde De Buyer's produktkatalog nederst på denne side.
Historie om Kulinarisk Håndværk og Innovation
Nedstrøms langs Combeauté-floden i det hjertelige Vogeserområde, trives en industri, der udspringer af en dyb historie om tradition og overleverede færdigheder, som har gået i arv gennem adskillige generationer.
På trods af tidens skiftende strømninger er de Buyers' familiekontor og værksteder forblevet urokkelige gennem årtierne.
For næsten to århundreder siden begyndte virksomheden sin rejse i en beskeden smedje i Val d'Ajol, hvor den fremstillede bestik af metaller hentet fra den lokale region. Gennem samarbejde med kulinariske eksperter udvidede virksomheden sin ekspertise og begyndte at producere autentiske værktøjer, hvilket placerer den i spidsen for teknologisk udvikling. Den er også den eneste producent, der arbejder med forskellige materialer som stål, belagt aluminium, rustfrit stål, kobber osv., for at imødekomme de forskellige tilberedningsmetoder, der karakteriserer den traditionelle franske madlavning.
I sine første 170 år henvendte de Buyer sig udelukkende til det professionelle marked. Men siden 1990'erne har stadigt flere madentusiaster haft glæde af årtiers professionel produktudvikling ved at finde de samme værktøjer i veludstyrede "køkkenbutikker".
Som følge af forbrugernes behov og den teknologiske udvikling inden for husholdningsapparater har virksomheden været tvunget til at innovere for at tilpasse og forbedre kvaliteten af sine produkter til hjemmebrug.
I løbet af de sidste 200 år er viden og ekspertise blevet overført gennem mund-til-mund-metoden, fra en generation til den næste. Hver nye generation fortsætter med at forfine de forskellige trin i produktionsprocessen. Rollerne som stamper, polerer, smed, klipper, skærer, hamrer, møller, drejer, justerer, riller, svejser, nitter, kedelmager, klipper, programmør, markør, injektor, draper, samler og balsamer har alle udviklet sig over tid. Manuelle færdigheder går hånd i hånd med innovative teknikker, da dygtige hænder skaber fremragende produkter.
At mestre disse "hjemmelavede færdigheder" kræver en intensiv læreperiode, på linje med den en kokkeelev gennemgår.
Kokke er altid på udkig efter værktøjer, der er både robuste og præcise, så de kan kontrollere madlavningsprocessen og tilberedningen af deres kulinariske kreationer. De vælger de Buyer-værktøjer med tillid, og denne tillid har med tiden smittet af på den bredere offentlighed.
Download produktkataloget
Udforsk vores kulinariske værktøjer og udstyr, som både professionelle kokke og entusiastiske hjemmekokke finder uundværlige til bagning, kogning, stegning og enhver opgave i køkkenet. (engelsk udgave)